Made by Noê
Tilbage til webshop


Fod SPA for ældre og mennesker med særlige behov

Jeg tilbyder at komme over til jer til en SPA Café, hvor borgerne kan få et par dejlig timer hvor de, og kun de, er i centrum.Alle os har behov for berøring som vI får i høj grad af familiemedlemmer, venner, kæreste mm. En person med et fysisk handicap eller en psykisk lidelse har det samme behov for berøring, men desværre får de det i meget begrænset omfang. Mennesker med udviklingsmæssige og psykiske problemer kan finde massage trøstende. Vi som pædagoger og fysioterapeuter er travlt optaget af behandlinger, pasning og diagnosticering, og har derfor ikke så meget tid til borgerne som vi så gerne vil.

Som ressourcepædagog er jeg uddannet til at møde barnet/borger hvor de er i deres udvikling, og hvor de befinder sig i livet, med deres muligheder og udfordringer. Ud fra dette standpunkt arbejder jeg med de redskaber jeg har kendskab til, igennem mine teoretisk og empiriske erfaring, for at bibeholde eller forøge barnets og borgerens livskvalitet.

Når massageterapi regelmæssigt anvendes på mennesker med handicap, viser det nogle positive effekter og forbedrer mange aspekter af deres liv. Afhængigt af handicapets type og sværhedsgrad kan parring af en massageterapi med fysioterapeutiske øvelser have en positiv indvirkning på mennesker med handicaps fremtid og daglige liv. Massagen gives derfor i samarbejde med pædagoger, pårørende og/eller de involverede institutioner, da de er dem som ved mest om hvad det enkelte borger har behov for.


Hvad indbefatter det?

  • vasken af fødderne
  • Fodbad med Epson eller/og Himalaya/ havsalt fra Ærø
  • Fod skrubning, fil og polering
  • Pedicure
  • Påføring af neglelak (hvis dette ønskes)
  • Dybdegående massage af fødderne og læg musklerne.
  • Kontakt mig for mere information