Made by Noê
Tilbage til webshop

Definition af totebag

En tote er en stor taske, der er egnet til at bære (eller pakke) en masse ting. (De kaldes også nogle gange bæretasker elle muleposer af samme grund.) 

Der er en bred vifte af totebag modeller. For eksempel er genanvendelige indkøbsposer af bomuld faktisk muleposer. Men selvom detaljerne kan variere, kan svaret på "Hvad er en Totebag?" gives på fire vigtige måder:


STØRRELSE

Totebags er store. Det skal de være! En god totebag vil være stor nok til komfortabelt at bære alt, hvad du har brug for i løbet af dagen - bøger, bærbar computer, træningstøj mm. Skønheden ved totebagen er dens fleksibilitet.

STROPPER

Et andet universelt træk ved en totebag er dens brede stropper og vidåbne top. Totebags hænger let på skulderen, og den vidåbne top (nogle gange blot sikret med en magnetlukning) giver nem adgang på farten. Totebags har ofte et enkelt stort indvendigt rum, mens nogle tilbyder indvendige lommer til grundlæggende organisering. Den brede topåbning giver dig mulighed for nemt at se og få adgang til din taskes indhold.

STRUKTUR (ELLER IKKE)

Nogle totebags er bogstaveligt talt bare store tasker med stropper, og de giver slet ikke nogen struktur, og nogle er SÅ strukturerede, at det føles som om du bærer en stor kornkasse fra din skulder. Et sted midt imellem er et godt valg -- som nogle totebags med en aftagelig bund. som bruges til at give struktur eller tages ud. Valgmulighederne er gode.

STIL

Langt ud over almindelig bomuld, kan totebags findes i fantastiske materialer, der passer til enhver stil - uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Voksbehandlede kanvas totetasker er både smukke og holdbare. gobelin totetasker, PU totetasker, Vegansk læder - you name it!