Made by Noê
Tilbage til webshop

Fortrydelse og Reklamation

Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid to ugers fortrydelsesret. Ønsker du at benytte dig af denne, bedes du sende din vare retur til nedenstående adresse.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Produceret varer efter bestilling kan ikke returneres og refunderes medmindre der finder fejl ved dem.

Varerne skal være intakt, dvs med ubrudt emballage ved returnering

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 14 dage fra leverings tidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Bytte i butik:

Du kan bytte varerne i værksteds åbningstid inden 14 dage fra købsdatoen. GRUNDET CORONA VIRUS beder vi dig om at ringe og aftale hvad tid du kommer så vi tager de nødvendige forholdsregler.

Et gavekort købt hos Made by Noê kan ikke refunderes.

Husk at medbringe retur-og byttesedlen/byttemærke.Hvis du vil returnere eller bytte din vare gennem post udfylder du blot den vedlagte bytte -og returseddel og vedlægger den i pakken. Du betaler selv for returportoen og det skal ske gennem DAO eller anbefalet postNort. Dette for at sikre dig og mig at varerne ER returneret og jeg har modtaget dem. Du skal returnere din vare i samme væsentlige stand, som da du modtog den.  Beløbet vil blive tilbageført til din konto hurtigst muligt og inden for 7 hverdage efter vi har modtaget din pakke. Ombytninger håndterer vi hurtigst muligt, efter vi har modtaget din pakke. Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre os opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer. 


Varerne skal returneres til


Made by Noê

Nygårdterrasserne 276E

3520 Farum

tlf.: 4060 2054

madebynoe@mail.com


Har du mistet din bytte/returseddel kan du download den her