Made by Noê
Tilbage til webshop

Hvad putter jeg i mine produkter?

Der er ingen tvivl om, at bevidstheden om naturlige produkter inden for sundhed og velvære er steget, da forbrugerne er mere opmærksomme end nogensinde på det de bruger for personlig pleje. Rapporten om det organiske marked for 2018, Soil Association, viser, at salget af økologiske produkter i 2017 voksede med 6% til 24% mens her i 2021 vokser ustandseligt. Men de store firma har det svært med at undgå at lægge syntetiske stoffer i, da deres produkter skal vare længe. 

Men udtrykket 'naturlige produkter' er i sig selv vagt, og hvad der kan betragtes som et naturprodukt er subjektivt. Men jeg stræber efter at gøre det så organisk og vegetabilske som muligt. Dog brugen af mælk og bi-produkter kan ses i nogle af mine produkter. Men der står tydeligt om disse ingredienser er inkluderet i produktion eller ej. 

De salt, olie og sæbe jeg producerer er lavet er rene naturprodukter ingen kemikalier, bortset fra sæberne som SKAL indhold kaustik soda ellers så blive de ikke til sæbe.

Vores Salt 

Fodbadsalt er kendt for deres terapeutiske og helbredende egenskaber og deres evne til at afhjælpe stress og give os en godnat søvn. Dette har jeg selv erfaret efter en alt for lang stress og angst periode med 2-3 timers søvn om dagen. Dette er grunden til at jeg valgt at producere fodbadsalt. De salt jeg bruger er Magnesium Sulfat, Himalaya Salt, lidt Dead sea Salt, Kala Namak. Duften kommer udelukkende fra blomster jeg har i haven og de planter jeg køber fra Hesselbækgården, som jeg har stor tillid til.

Vores Urter, Rødder & Blomsteer

Urternes egenskaber er ikke begrænset til nogen religion eller dogme, planterne er skabte for at kunne bruges dog ikke alle sammen, for du skal kende hvad du bruger og hvorfor - det er almen sund fornuft. 

Som en datter er en indianer der brugte homøopatiske midler kender jeg urter. Jeg valgte de blomster og urter som skaber ingen eller næsten ingen allergi som de fleste af os kan tåle.

lavandel -

Rosa Damascena -

Kamilablomster -

Oregano -

Vores Fedtstoffer

Fedtstoffer er en vigtig ingrediens for at kunne lave hudpleje produkter. De har hver deres egenskaber så som at fugte og at blødgøre huden.

Jeg bruger olie som er blandet med urterne, direkte på huden efter badet. Det er en indianer metode som kvinderne brugte for at holde sig unge. Olierne jeg bruger er oliveolie, mandelolie, kokosolie, og hicinus olie.